Sorteer op:

Jeans jongens

Welk kledingstuk is stoer, eigentijds en bestand tegen een stootje? De spijkerbroek natuurlijk! Niet meer weg te denken uit een kledingkast, dus ook niet uit die van uw kind. En of het nu om een standaard recht model gaat of om zo’n hypermoderne baggy jeans, op Kinderkledingonline.nl vindt u zeker het gewenste model.

Modellen jeans

Er zijn heel wat modellen spijkerbroeken te krijgen tegenwoordig. Nauw, wijd, hoog gedragen (taille) of laag gedragen (heup), van het donkerste tot het vaalste blauw, noem het maar op, keuze zat.  Hieronder een aantal modellen:

 

Straight                            Jeans met rechte pijpen   

Skinny                              Jeans met strakke pijpen                        

 

Baggy                               Skatebroek, wijd model, dat meestal laag gedragen wordt (op de heup)

Bootcut                             Wijd model, maar minder wijd dan de baggy jeans

 

Voor jongens met een smal figuur en dunne benen is een Bootcut model spijkerbroek prima, omdat het ze iets meer volume geeft.  De jongens met een wat voller figuur kunnen beter een rechte pijp nemen, zodat ze iets slanker lijken. Maar uiteraard is het belangrijkste dat uw kind zich prettig voelt in de spijkerbroek van zijn keuze. 

 

 

Naast het kiezen van een model is er ook nog volop keuze in kleuren, of misschien beter gezegd in kleurtinten. De meeste spijkerbroeken zijn er immers nog steeds in blauw, maar dan in allerlei tinten, van heel donker tot heel lichtblauw. Daarnaast vindt u ook jeans in grijs, zwart, wit of khaki.  Hierboven kunt u sorteren op kleur, maat en merk, zodat u snel en gemakkelijk een mooie spijkerbroek kunt vinden voor uw kind.

 

Toch liever geen spijkerbroek? Kijk ook eens bij de lange broeken of de capri broeken

 

Meer weten over spijkerbroeken in het algemeen? Kijk eens op Wikipedia!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Boys in JEANS

Jeans zijn persoonlijk, ze zijn voor iedereen verschillend. Jongens willen graag net even wat anders zijn dan anderen, maar er tegelijkertijd heel hip bijlopen. Met onze jeans kan dat altijd! 

Nieuws: De Camo-stijl

Dat prints helemaal hot zijn op dit moment, weten we allang. De legerprints zijn ook helemaal in! Deze kledingstijl wordt ook wel de Camo-Style genoemd en wat staat deze stijl toch stoer! Deze stijl kan zowel voor de jongens als voor de meiden.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )