Sorteer op:

T-shirt jongens

Door de wisselende temperaturen zijn vaak verschillende shirts nodig. Voor de warme dagen t-shirts met korte mouw en voor de frissere dagen een shirt met lange mouw. U kunt ook hippe combinatie maken door een shirt met korte mouw over een shirt met lange mouw te dragen. Door de grote keuze in modellen kunt u hierdoor een unieke set maken voor uw zoon. Denk maar eens aan een t-shirts met korte mouw met opdruk en daaronder gekleurd shirt met lange mouw met de kleur van de opdruk. Wanneer u kleding kiest uit dezelfde kledinglijn past dit vaak perfect bij elkaar. Een aantal aanbieders geeft bij kledingstukken aan welke shirts erbij passen. U kunt dan bijna geen verkeerde keuze maken.

 

Soorten T-shirts

Vaak geven kinderen al jong hun voorkeur aan ten aanzien van het dragen van shirts. Voor ouders van deze kinderen is het ideaal dat ze in het menu kunnen selecteren op modellen. Wij van Kinderkledingonline.nl hebben voor u de volgende modellen geselecteerd:

  • Poloshirt korte mouw
  • Poloshirt lange mouw
  • T-shirt korte mouw
  • T-shirt lange mouw
  • Singlets en tanktops
  • Sweatshirts

 

 

Een T-shirt draag je natuurlijk niet alleen, daar hoort op zijn minst een broek onder. Kijkt u hier naar alle broeken die wij voor u in één overzicht gezet hebben.

 

Historie T-shirt

Het T-shirt werd oorspronkelijk gedragen als ondershirt (gedragen onder een ander shirt). Eigenlijk wordt het  nog steeds voor dit doel gedragen. Later werd het T-shirt ook als bovenstuk gedragen en nu is het niet meer weg te denken uit de hedendaagse mode. T-shirts worden met verschillende mouwlengtes verkocht. Een T-shirt met lange mouw wordt vaak longsleeve genoemd. Voor meer informatie over T-shirts verwijzen wij u graag naar Wikipedia.

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

Nieuws: Koningsdag 2015

Maandag is het weer zo ver, Koningsdag! De rommelmarkten worden weer afgestruimd, de kraampjes staan al 's morgens vroeg paraat en ook de schminkkist wordt weer uit de la tevoorschijn gehaald. Een oranje streepje hier, een vlaggetje daar en de oranje boa's worden natuurlijk weer om de nekken gedragen. Iedereen is in rep en roer en haalt hun mooiste oranje kleding uit de kast. Op deze dag is niets te gek!

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )