Sorteer op:

Pyjama jongens

Heeft u ook een kind dat gek is van Ajax? Of misschien is die van u nog in de Spiderman fase? Dan kan hij zijn hart ophalen aan de vele leuke jongens pyjama’s die er tegenwoordig te krijgen zijn. Van Ajax en PSV tot Nijntje en Spiderman, het is allemaal te krijgen. Of wat te denken van zo'n geweldig leuke piratenpyjama!

 

Natuurlijk zijn er ook legio jongens pyjama’s zonder specifieke prints, maar met een leuk streepje, kleurenvlakken of een grappig ruitje. En laten we eerlijk zijn, het is leuk om te zien, maar het belangrijkste is dat uw mannetje er lekker in slaapt. Lekker luchtig in de zomer en warm in de winter.

Een warme of luchtige pyjama

Elk kind heeft zijn eigen voorkeur als het om kleding gaat en dat geldt net zo goed voor pyjama’s. Het grootste verschil is natuurlijk hoe een pyjama er uit ziet, maar wat te denken van de stof, waar de pyjama van gemaakt is. Heeft een kind het snel koud of is het midden in de winter? Dan is een flanellen pyjama met lange broek en pyjamashirt met lange mouwen ideaal. Flanel houdt de warmte goed vast en uw kind zal het beslist comfortabel vinden. Is uw kind van nature juist al warm, dan is een shortama beter geschikt voor hem. Een shortama is een pyjama met een short i.p.v. een lange broek. Bovendien heeft het shirt ook korte mouwen, lekker luchtig dus. Ook heel erg geschikt voor in de zomer, als de temperatuur weer eens flink stijgt.

 

 

Welke jongens pyjama u ook zoekt, hierboven vindt u snel en gemakkelijk een geschikte pyjama voor uw kind.  Selecteer op maat, kleur, merk of prijs en bekijk snel het resultaat.

 

Leuk weetje: het woord pyjama wordt heel vaak fout geschreven, namelijk als pyama. Het woord pyjama komt overigens van het Perzische woord Payjama, dat letterlijk beenbekleding betekent.

Nieuws: Dingen waar je vrolijk van wordt!

Het zijn de kleine dingen die het doen, het zijn de kleine dingen die je zielsgelukkig maken! En één van de bekende, populaire en meest ware quote die er bestaat: 'The best things in life are free' klopt als een bus! Denk aan je familie die altijd voor je klaar staat, je beste vrienden met wie je altijd ontzettend goed kan lachen, aan wie je altijd fijne herinneringen hebt, de lieve huggs and kisses van je vriendje of vriendinnetje en de onschatbare liefde die je familie, vrienden en lover altijd voor je hebben.

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Heerlijk warme pyjama's

De herfst is aangebroken en nu de bladeren van de bomen vallen en het weer een stuk kouder wordt, is het ook tijd om weer te gaan slapen onder een dikke warme deken! En nu je eerst in de zomer lekker alleen lag te slapen in maar liefst een onderbroek en hemdje is het nu tijd voor heerlijk warme pyjama’s.

 
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )