Sorteer op:

Palomino Kinderkleding

Hot en hip

De ontwerpers van Palomino kinderkleding leven zich elke keer weer uit als ze een nieuwe collectie ontwerpen. Ze schuiven algemene opvattingen, over dat een cool vest vaak erg frisjes is en dat een warme trui staat voor saaiheid, van tafel. Dankzij de Palomino collecties kan dat niet meer over outfits gezegd worden, in ieder geval niet over de kleding van jouw kinderen. 
 

Voor de meiden

De kleuren roze, rood, paars, blauw, grijs en wit staan centraal als het om de kleren voor de meiden gaat. Kleuren die eruit springen, want in de nieuwe outfits van Palomino mogen je dochters gezien worden. Ook in de denim blouses en geblokte tunieken fleuren deze winter op. Daarnaast zullen de vrolijke rokjes met riemen en zakjes de aandacht trekken als je dochters bij oma en opa op bezoek gaan.
 
 

Voor de jongens

De Palomino collectie geeft jongens vooral een sportieve look. De teksten, racewagens en getallen op de T-shirts met lange mouwen en jacks geven je zonen een zelfverzekerde uitstraling wanneer ze een kamer vol visite binnenlopen. Ook de vesten met capuchons en kangaroe zakken zijn ideaal. Verder zijn de broeken in de collectie voor jongens opvallend. Waar deze altijd een blauwe of zwarte spijkerstof hadden, zie je nu bruine, rode en zelfs groene stoffen voor de jeans voorbij komen. 
 

Buiten spelen

Uiteraard willen zowel jongens als meisjes naar buiten rennen en lekker spelen. Daarom kun je ook voor jassen bij de Palomino collectie terecht. De jassen bestaan uit polyester, viscose en katoen. Ze hebben afneembare capuchons, diepe zakken en soms een strook nepbont. Daarnaast zijn de trenchcoats en jacks altijd lekker dik. 
 
Hierdoor kunnen je kinderen lekker buiten spelen en blijven ze in de winter, zomer, lente of herfst hot en hip.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )