Lange broek

Lckr katoenen broek voor jongens in de kleur beige. Deze stoere Lckr cargo broek, uit de collectie zomer 2015, is gemaakt van 100% katoen en perfect om mee buiten te spelen. De broek is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 158-164 en heeft een verstelbare tailleband en rits- en knoopsluiting in de taille. Op de voorkant twee steekzakken en achter doorgestikte steekzakken met knoopsluiting. De linkerpijp heeft een afsluitbare harmonicazak en rechts een fake zak.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Ook in Nederland wordt leuke mode gemaakt, dat bewijst het eigenzinnige merk LCKR wel. Gericht op kinderen tussen de 3 en 12 jaar is de collectie van LCKR te herkennen aan stoere en uitgewerkte kledingstukken met veel printjes en voorzien van veel details. LCKR brengt zes keer per jaar een nieuwe collectie uit, dus dat betekent altijd volop keus uit een nieuw aanbod. LCKR is één van de vele merken die echt met deze tijd meegaat en kijkt naar wat de kinderen zelf graag willen!

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )