Sorteer op:

LCKR

Het Nederlandse merk LCKR is erg eigentijds, eigenwijs en alles draait om fun. Het merk is onderscheidend en heeft een duidelijk handschrift voor jongens en meiden van maat 92 tot en met 176 (van drie tot en met twaalf jaar). Van de bijdehante kleintjes tot de eigenwijze groten: LCKR boys en girls vallen op! Ze weten wat ze willen en dat laten ze zien door de stoere, hippe en stijlvolle kleding van het merk LCKR te dragen!

 

 

Stijl en kwaliteit

LCKR staat bekend om zijn stijlvolle en kwalitatief goede kinderkleding. Kleding voor eigenwijze en speelse kids móet wel van goede kwaliteit zijn: het is natuurlijk niet de bedoeling dat de outfit na één keer lekker buiten spelen al gaat slijten. LCKR belooft een hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met stijl. De kleding is gemaakt voor kids die weten wat ze willen: meiden en jongens die het leven steeds meer ontdekken, die soms best een beetje opstandig en eigenwijs kunnen zijn, maar vooral kids die genieten van elk moment van hun onbevangen leventje.

 

Better take them serious...

De pay-off van het merk is: ‘Better take us Serious!’, wat verwijst naar de bijdehante kids die hun ouders wel even zullen uitleggen hoe hun mobiele telefoon of tablet werkt. Kinderen die een sterke wil hebben en zeggen wat ze denken. Dus: you better take them serious! 

 

Zomercollectie LCKR 2014

 

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )