LCKR Bandana

LCKR Bandana
Kleur Groen
Materiaal Katoen

De webshop Kinderkleding Te Koop.nl is ontstaan uit de succesvolle winkel 't Elfje In Tilburg. Deze winkel bestaat al 20 jaar en veel van hun klanten waren zo enthousiast over de collectie dat klanten van ver weg steeds vaker vroegen of er de mogelijkheid was om via internet te bestellen. Sinds 2007 heeft u dan ook de mogelijkheid om online kleding te bestellen via Kinderkleding Te Koop.nl. Kinderkleding Te Koop.nl biedt baby-, kinder- en feestkleding aan in de maten 50 tot en met 176. Ze voeren 110 topmerken en hebben daarmee één van de uitgebreidste webshops in Nederland.


Bestellen bij Kinderkleding Te Koop.nl is heel makkelijk en je krijgt alles gratis thuisbezorgd!  En als u vóór 16.00 uur besteld, heeft u de bestelling de volgende werkdag al in huis!

Gemiddelde levertijd 1 - 3 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00 (nieuwe collectie)
Levering Selektvracht
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 dagen
Betaalmethoden iDEAL, PayPal, creditcard, onder rembours, overboeking, acceptgiro, tegoedbon
 

Ook in Nederland wordt leuke mode gemaakt, dat bewijst het eigenzinnige merk LCKR wel. Gericht op kinderen tussen de 3 en 12 jaar is de collectie van LCKR te herkennen aan stoere en uitgewerkte kledingstukken met veel printjes en voorzien van veel details. LCKR brengt zes keer per jaar een nieuwe collectie uit, dus dat betekent altijd volop keus uit een nieuw aanbod. LCKR is één van de vele merken die echt met deze tijd meegaat en kijkt naar wat de kinderen zelf graag willen!

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )