Barts Nylon wanten

T2=2/3jr T3=4/6jr T4=6/8jr T5=8/10jr T6=10/12jr T7=13/14jr
Kleur "onbekend
Levertijd 1 werkdag

Ko&Flo kinderkleding heeft alle bekende merken onder één dak. Merken als Vingino, Muy Malo, NoNo vullen de collectie van Ko&Flo perfect aan. Sinds 1997 verkoopt dit bedrijf leuke en trendy kinderkleding voor stoere jongens en meisjes. Ko&Flo vindt persoonlijk contact met de klant belangrijk en de service staat dan ook hoog in het vaandel bij deze webshop. 

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten Boven € 75 gratis, anders € 4,95
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn 7 dagen
Betaalmethoden iDEAL, Visa, Mastercard, Mr Cash/Bancontact
 

Barts heeft ieder jaar weer een verrassend uitgebreide collectie in winteraccessoires. Van mutsen tot sjaals en wanten en handschoenen. Barts heeft een sportieve en grappige stijl met verrassende kleurstellingen. Ben u op zoek naar die ene kleur om de winterjas van uw zoon of dochter helemaal ‘af’ te maken. Dus is de kans groot dat u tussen de collectie van Barts zeker wat zult gaan vinden. Uw kind is dan niet alleen lekker warm, maar ook helemaal trendy!

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )