Sorteer op:

Barts kinderkleding

Een merk dat zich volledig richt op mutsen, shawls en andere winteraccessoires; je zal het niet vaak tegenkomen. Barts is een van die unieke kinderkleding merken die het doet. Barts is een merk uit Nederland en wil groots worden door klein te blijven. Kernwoorden voor het merk zijn; authenciteit, no-nonsense en lol hebben.

 

Oorsprong

In 1986 is Bart Koene, geboren in Uden, begonnen met het maken van zijn eigen zwembroeken. Hij besloot te gaan toeren langs de Franse kust en begon met de verkoop van zijn zwembroeken in Saint-Tropez. Binnen een paar weken had hij zijn hele collectie verkocht en dit was het begin van wat nu een internationaal winter accessoire merk is. Met het geld wat hij verdiend had besloot hij op wereldreis te gaan. In verschillende landen kocht hij mooie stoffen in waarmee hij weer zwembroeken maakte. 
 
 
 

Barts Collecties

Zes jaar lang was Bart erg succesvol met zijn shorts. Hij besloot ook bandana's te gaan verkopen. In 1992 is hij het merk Barts in Nederland gaan voeren. Vanaf toen is hij zich gaan richten op handgemaakte winteraccessoires. Vanaf toen waren de collecties vol met mooi ontworpen producten die ook nog eens van hoge kwaliteit waren. Waar voor uw geld dus. Vandaag de dag heeft Bart zijn collecties uitgebreid; ze zijn nog groter, beter en mooier. Tijdens de groei heeft hij zijn collecties uitgebreid met sjaals, handschoenen, ondergoed en sokken. En al deze producten zijn met liefde en zorg gemaakt.
 

Vandaag de dag

Barts is nog steeds aan het groeien. Het merk heeft veel vaste en trouwe klanten, dit komt omdat Barts zich altijd houdt aan hun belofte: een hele goede collectie bieden, die op tijd wordt aangeboden en waarin de prijs-kwaliteit verhouding perfect is. De collectie voor kinderen is kleurrijk, van hoge kwaliteit en ook nog eens hartstikke trendy. 
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )