NA7579 Name it Lis

Soepele stretch jeans in een stoere used-look wassing. De jeans heeft een omgeslagen achterzakje en is afgewerkt met goud kleurige studs. In de taille zit verstelbaar elastiek.Model: Fitting Tight.Col: Dark Denim.Materiaal: 41% Viscose, 31% Katoen, 25% Polyester, 3% Elastan. NA7579 Lis van het merk Name it in de kleur denim uit de Kinderkleding collectie van Name it
Kleur Blauw
Materiaal 41% viscose, 31% katoen, 25% polyester, 3% elastan
Levertijd 2

Gemiddelde levertijd 3 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Eigen rekening
Retour termijn Binnen 14 dagen
 

Name-it speelt in op de behoefte van kinderen en biedt trendy kleding aan met slijtvaste materialen en een goede pasvorm. De ‘Newborn’ lijn is een lijn met zachte materialen. Precies wat baby’s nodig hebben. ‘Name it Mini’ is de lijn voor kinderen van een half jaar tot 4 jaar. Dit is een collectie met comfortabele kleding. In de broeken is ruimte voor een luier en bloesjes en de t shirts zijn met knoopjes op de schouder. Voor oudere kinderen is er de ‘Name it Kids-zone’ lijn met een coole stijl met strakke of juist wijd vallende jeans. Dit is mode voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Name-it staat bekend om zeer betaalbaar, maar daar doet de kwaliteit niet voor onder.
 

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )