Sweater

Cakewalk Kika, sweater met ronde hals en lange mouw voor meisjes in de kleur grijs. Deze leuke Cakewalk sweater, uit de collectie winter 2015, is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in de maten 110-116 t/m 146-152. Aan de achterkant van de hals een splitje met knoopsluiting en de voorkant is in een shiny polyester met een all-over print. De uiteinden van de mouwen hebben een vaste omslag.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Cakewalk gebruikt in haar kinderkleding collectie kleurrijke en bijzondere stoffen. Ieder seizoen komt Cakewalk met een aantal thema’s. De kledingstukken van een thema zijn onderling met elkaar te combineren. Hierdoor heeft uw kind iedere keer weer opnieuw een verrassend ‘nieuwe’ set. Bij iedere thema zijn ook sokken, maillots en leggings te verkrijgen, waardoor een setje helemaal compleet te maken is. Cakewalk is te verkrijgen van maat 56 tot en met 164 en staat bekend om een uitstekende kwaliteit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )