Sorteer op:

Cakewalk kinderkleding

Cakewalk is één en al kleur! Cakewalk ontwerpt exclusieve kleding voor stoere, lieve en hippe meiden. Cakewalk heeft drie verschillende lijnen: Cakewalk Baby Girls voor meisjes (en soms jongens) met de maten 56 tot en met 74, Cakewalk Mini voor meisjes met maat 68 tot en met maat 104 en Cakewalk Kids voor meisjes met maat 92 tot en met 164. Welke leeftijd, welke maat of wat voor soort meisje jij ook bent; bij Cakewalk vind je altijd een uniek kledingstuk die bij je past!

Fleur en kleur

'Al zou de hele wereld grijs zijn, dan blijven wij kleurrijk en vrolijk bovendien.' En mooie quote die te vinden is op de site van Cakewalk. En dat is terug te zien in de kleding. De stoffen zijn fleurig, uniek en uiteraard zeer kleurrijk. 'Het leven is immers veel te leuk om grijs te zijn'. 

Girls only

Cakewalk meiden zijn hartstikke stoer, weten wat ze niet willen maar ook wat ze wel willen. Bijzonder aan de collecties van Cakewalk is dat ze alleen verkrijgbaar zijn voor meisjes, en hiermee specialiseren en onderscheiden ze zich dan ook. De 'Baby Girls' lijn is soms ook verkrijgbaar voor jongens, want deze kleding is soms unisex.

Modellen

Van t-shirts tot rokjes en van leggings tot sokken: Cakewalk heeft het allemaal. En denk maar niet dat je een grijs of zwart exemplaar tegenkomt; alle modellen hebben een frisse kleur of print! Ruitjes, bloemetjes, streepjes en andere dessins; niks is te gek voor Cakewalk. En al deze kleding is ook nog eens verkrijgbaar tegen zachte prijsjes, dus wat wil je nog meer! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )