Sorteer op:

Sevenoneseven kinderkleding

Een onafhankelijk merk met een eigen stijl. Voor kinderen die weten wat ze willen. Ruig, puur en functioneel zijn de kernwoorden van dit stoere merk. Sevenoneseven maakt stoere en stijlvolle collecties voor kinderen, in de maten 86 t/m 164. 

 

Het merk

Het merk is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer populair kindermerk en hoort inmiddels thuis in het rijtje van Gaastra, McGregor etc. De volwaardige jongens- en meisjescollecties bieden dan ook kwalitatieve, trendy en comfortabele kleding aan met een geheel eigen stijl. De combinatie van sportief, klassiek en trendy maakt dat Sevenoneseven een geheel eigen kledingstijl heeft. Elk seizoen worden de mooiste materialen met zorg en liefde geselecteerd.
 
 

Klassiek inslag

Een klassiek kledingstuk aangepast op de manier van Sevenoneseven: het geeft een sportieve, trendy en unieke look. T-shirts en polo's worden rijkelijk bewerkt met opdrukken en letterprints. De mooiste kleuren worden gebruikt en de sportieve inslag zorgt ervoor dat de kleding een stoere uitstraling over zich heeft. 
 

Sevenoneseven kinderkleding voor alle seizoenen

In de winter zijn er mooie, warme en kwalitatieve jassen voor jongens en meisjes. Met een jas van Sevenoneseven hoef je niet bang te zijn dat je het koud krijgt. Dikke vesten met een stoere uitstraling, ruige en stoere spijkerbroeken: met Sevenoneseven kom je warm en stoer de winter door. Voor de zomer zijn er trendy t-shirts, polo's en leuke korte broeken. Ruitjes, tekst en verschillende opdrukken wisselen elkaar af en maken de collectie aantrekkelijk voor bijna elk kind.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )