Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

Altijd makkelijk te combineren

Een T-shirt kun je namelijk met alles combineren! Met een leuke broek, kort of lang, dat maakt niets uit! En met warm weer is het lopen in alleen maar een T-shirt erg comfortabel. Lekker luchtig en je armen worden ook nog eens mooi bruin van de zon. En we hoeven er gelukkig nog lang niet aan te denken, maar als de bladeren weer van de bomen afvallen en de sneeuwvlokjes uit de lucht komen, dan is een T-shirt ideaal onder een heerlijk warme trui of onder een dik vest. Je kunt dan zelfs je vest ook nog eens open dragen, zodat iedereen jouw mooie en stoere T-shirt kan bewonderen!

Veel verschillende T-shirts

Daarnaast heb je allerlei verschillende T-shirts, met korte mouw en met lange mouw! En bovendien heb je nog keus uit tal val kleuren, wil je juist felle kleuren of houd jij meer van effen kleuren? Ook printjes zijn reuze leuk! Een T-shirt van jouw superheld is toch ontzettend gaaf! Maar gestreepte of gestipte T-shirts zijn minstens net zo leuk. En als een kersje op een taartje: je kunt zelfs ook kiezen uit ronde halzen en V-halzen!
 


Omdat de T-shirt ontzettend handig is en met alles te combineren is, heb ik speciaal voor jullie hieronder de mooiste en stoerste drie T-shirts uitgezocht! En ik ben eerlijk gezegd wel erg benieuwd welke T-shirt jij het gaafst vindt. Laat jij het mij weten op onze Facebookpagina?
 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )