De perfecte kerstoutfit!

We hebben er een jaar met smart op zitten wachten maar het is weer bijna zover: kerstmis komt eraan! De dagen waarop we allemaal alles uit de kast trekken om er zo mooi en feestelijk mogelijk uit te zien. Glitter en glamour, met kerst is echt niks te gek!

De mooiste kerstoutfit samenstellen kan nog best een opgave zijn. Er is zoveel keuze en alles is even leuk. Maar geen paniek, wij bieden een helpende hand! We hebben speciaal voor jou een kerstoutfit samengesteld voor jongens en voor meisjes. Haal hier inspiratie uit en stel zelf ook jullie eigen perfecte kerstoutfit samen!

 

Meiden

Voor meiden is een jurkje met kerst toch wel heel erg leuk. Dit jurkje is vrij basic en daardoor heel erg goed te combineren. Hij is in de afbeelding gecombineerd met een witte bolero, om het geheel net wat feestelijker te maken. Natuurlijk kan de jurk ook gedragen worden met bijvoorbeeld een spijkerjasje om een wat stoerdere look te creëren. Natuurlijk is het met kerst te koud voor blote benen, maar ook met een maillot of legging staat de jurk erg leuk. Als laatste wordt de jurk hier gedragen met zwarte ballerina’s, om het hele feestelijke geheel af te maken!
 

 

Jongens

Voor de jongens zit je met een blouse altijd wel goed. De blouse die we hier hebben gebruikt is netjes, maar toch stoer door het gekreukelde effect. De blouse is hier gecombineerd met een spijkerbroek, om het geheel wel kinderlijk te houden en niet te volwassen te maken. De mooie laars is netter dan een sneaker, maar toch ook zeker casual. Perfect voor alle stoere jongens die er toch wat netter uit willen zien!
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 17 december 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )