Bonnie Doon maillot

Donkerblauwe maillot van Bonnie Doon
Kleur Blauw
Materiaal 77% Katoen, 20% Polyamide, 3% Elasthan
Levertijd 1 werkdag

Zoekt u leuke kinderkleding maar ook nog wat voor u zelf? Bij Kixx Online vindt u kleding van babymaat 50 tot xl voor volwassenen. Of u nu op zoekt bent naar de nieuwste kindermode of ook voor een leuke prijs oudere collecties wilt aanschaffen, bij Kixx kan dit allemaal. Als u vandaag nog bestelt voor 16.00 uur, heeft u de volgende dag de kinderkleding al in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten € 3,95 (gratis vanaf € 75,-)
Levering PostNL (TNT Post)
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDeal, PayPal, creditcard en overboeking
 

Op zoek naar trendy beenmode die bij veel kinderkleding en sets te combineren valt? Kijk dan eens naar de collectie van Bonnie Doon. Zij voeren een complete beenmode collectie voor baby’s, kinderen, dames en heren. Of u nu beenmode zoekt voor de zomer of winter, met de eigentijdse collectie sokken, kniekousen, leggings, maillots en panty’s van Bonnie Doon heeft u altijd iets passends en aparts! De beenmode voor de baby’s en kinderen loopt vanaf maat 56 tot en met maat 164 en van schoenmaat 19 tot en met 38. Standaard voert Bonnie Doon een uitgebreid basis assortiment en daarnaast vindt u twee keer per jaar een speciale seizoenscollectie.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )