Sorteer op:

Het vrolijke en kleurrijke merk Bonnie Doon wordt in 1957 opgericht in Amerika door Alex Lee Wallau. Bonnie Doon is een beenmodemerk, wat het merk onderscheidt van anderen. Bonnie Doon is een Schotse naam: ‘Bonnie’ betekent mooi en ‘Doon’ is afkomstig van een rivier in Schotland. Sinds het merk geïntroduceerd werd in Nederland (1969), is Bonnie Doon uitgegroeid tot één van de grootste beenmode-aanbieders van Nederland.

 

 

Assortiment

Bonnie Doon is een heel gespecialiseerd merk en dat is de sterkte van het beenmodemerk. Binnen de specialisatie ‘beenmode’ heeft het merk een geweldig uitgebreid assortiment dat gaat van sokken tot panty’s en leggings. De sokken, kniekousen en leggings zijn allemaal even mooi, stijlvol en maken de outfit helemaal af. Of het nu vrolijk en uitdagende sokken zijn of dat ze schattig en subtiel zijn, Bennie Doon is van alle markten thuis op het gebied van beenmode.

 

Winkels

Bonnie Doon is sinds de oprichting uitgegroeid tot een internationaal beenmodemerk. De artikelen van Bonnie Doon worden door heel de wereld verkocht in winkels en warenhuizen. In 2007 is de eerste Bonnie Doon boetiek geopend! Het merk is dus hard aan de weg aan het timmeren. Inmiddels is de achtste Bonnie Doon boetiek in Frankrijk geopend. Zo wil het merk mannen, vrouwen en kinderen overtuigen van het succesvolle concept dat ‘specialisatie’ genoemd wordt. 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )