Sokken

Bonnie Doon sokken voor jongens en meisjes in de kleur roze uit de zomer all season basics. Deze basis sokken van Bonnie Doon hebben een platte teen naad.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Op zoek naar trendy beenmode die bij veel kinderkleding en sets te combineren valt? Kijk dan eens naar de collectie van Bonnie Doon. Zij voeren een complete beenmode collectie voor baby’s, kinderen, dames en heren. Of u nu beenmode zoekt voor de zomer of winter, met de eigentijdse collectie sokken, kniekousen, leggings, maillots en panty’s van Bonnie Doon heeft u altijd iets passends en aparts! De beenmode voor de baby’s en kinderen loopt vanaf maat 56 tot en met maat 164 en van schoenmaat 19 tot en met 38. Standaard voert Bonnie Doon een uitgebreid basis assortiment en daarnaast vindt u twee keer per jaar een speciale seizoenscollectie.

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )