Inspiratie wintercollectie 2011/2012

De meeste merken voor kinderkleding kunnen u nu al vertellen wat de trends worden voor de zomer van 2012. Terwijl het nog maar december is! De trends voor deze winter zijn op dit moment een stuk praktischer. De winter is namelijk nog lang niet voorbij maar u kunt wel  alles met korting aanschaffen.

 

Ingetogen stijl

De wintercollecties van Calvin Klein en van Iceberg Kids geven een goede weerspiegeling van de perfecte kleding voor uw zoon of dochter deze winter. De wintercollectie van Calvin Klein staat inmiddels, evenals alle andere collecties van het merk, bekend om zijn ingetogen karakter. 

 

 

 

Subtiel voor hem en haar

De kleding voor uw dochter van Calvin Klein is dan ook subtiel. Geen gekke kleurtjes en effecten, maar subtiele materialen. De collectie van Klein bestaat dan ook voornamelijk uit tuniekjes, jurkjes en rokjes. Zonder opvallende glitters, maar opvallend door het rijke materiaalgebruik. 
 

De wintercollectie voor uw zoontje is erg klassiek ‘winters’: de jeans met een heerlijke pullover en daaronder een stoer blouse is een veel voorkomende look deze winter. Ook voor de jongens is de collectie vooral subtiel, met een aantal eye-catchers. Hij zal deze winter vooral genieten van de zwarte, blauwe, grijze of groene kleding.

 

Opvallende kinderkleding

Waar Calvin Klein voor subtiel en ingetogen gaat, is de wintercollectie van Iceberg Kids vooral opvallend. De kleding barst van de vrolijke kleurtjes en heerlijke motiefjes. De meest opvallende items van deze collectie zijn echter toch de accessoires en dan met name het volumineuze schoeisel! Van de opvallende beenwarmers tot de kingsize laarzen. Compleet met robuuste zolen en felgekleurde veters is het met Iceberg Kids opvallen geblazen! Erg lekker voor in de winter; de stoere boots die gevoerd zijn met het lekkere warme bont. 
 

Bron foto: Bengels.nl

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 22 december 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )