Sorteer op:

Oilily Kinderkleding

Een ode aan de beeldende kunst, dat moet de nieuwe collectie van Oilily uitstralen. En met de verrassende ontwerpen, onverwachte kleurencombinaties en grappige details is dat goed gelukt.

 
De collectie voor vrouwen en kinderen brengt mooie materialen tot leven door culturele invloeden van over de hele wereld te vermengen met levendige kleuren en designs. Want daar staat Oilily voor: het gewone ongewoon maken.
 

Reactie op vlakke stijl

Het Nederlandse modehuis is in 1963 opgericht door Willem en Marieke Olsthoorn. Kinderkleding was in die tijd vaak kleding voor volwassenen, maar dan in een kleinere maat. Deze ‘gewone’, vaak grijze, witte en zwarte kleren spraken kinderen niet aan. Oilily’s kinderkleding was een creatieve reactie op deze vlakke stijl.
 
Niet de mening van de ouders, maar de meningen van de kinderen zijn voor Oilily belangrijk. Daarom kijken de ontwerpers van Oilily door de dezelfde bril waarmee kinderen de wereld bekijken, wat verbazingwekkende ontwerpen met stuk voor stuk een hoge kwaliteit opleveren.
 
 
 

Lifestylemerk

Oilily is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onderscheidend lifestylemerk dat ook mooie kleding voor vrouwen verkoopt. De ontwerpen worden in meer dan zestig landen over de hele wereld verkocht. Oilily heeft door haar fantasierijke producten dan ook veel fans gekregen. Madonna, Julia Roberts, John Travolta, Uma Thurman en Lauren Hill vallen onder deze bewonderaars. 
 
En dat is niet gek, want de nieuwste ‘Heart for Art’ collectie voor de herfst en winter springt, zoals we gewend zijn van Oilily, in het oog. Of je deze nou bekijkt in de winkel, in een tijdschrift of op de website: de foto’s van kinderen met kleding die matcht met het behang maken je vrolijk. En dat is wat waar Oilily’s kracht in ligt, het merk laat nieuwe dingen gebeuren en geeft je een glimlach. 
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )