Lucky Girl Eau de Toilette 75ml

Eau de Toilette75mlDe heerlijke Oilily Lucky Girl Eau de Toilette bevat als hoofdingrediënten diverse fruitsoorten zoals mango, appel en meloen. Daarnaast zijn ook nuances van de witte roos en sering toegevoegd.
Kleur Rood
Levertijd 1~2 dagen

Als u van vrolijke kleuren houdt, kent u ongetwijfeld het merk Oilily. Is het niet van de fleurige kinderkleding dan wel van de tassen en portemonnees. Ook kun je nu online bestellen rechtstreeks bij de Oilily webshop. Binnen twee werkdagen heb je de fleurige kleding in huis.

Gemiddelde levertijd 2 werkdagen
Bezorgkosten € 3,99
Levering PostNL
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn 7 werkdagen
Betaalmethoden iDeal, Paypal, Creditcard
 

Het populaire kledingmerk Oilily bestaat al sinds 1963. In die periode probeerde Oilily juist iets anders op de markt te brengen dan het standaard blauwe voor jongens en het standaard roze voor meisjes. Zo kwamen ze met verrassende kleurencombinaties uit verschillende windstreken met humoristische details. Dit heeft Oilily wereldwijd bekende fans opgeleverd. Bekende mensen als John Travolta, Madonna en Bill Cosby kleedden hun kinderen regelmatig in Oilily. Oilily heeft ook een zeer verrassende en erg populaire tassenlijn. Zo zijn moeder en zoon of dochter een uitstekende match samen! Oilily is verkrijgbaar van maat 74 tot en met 140.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )