OIL1041 Oilily Shine

Witte licht geplooide rok met bloemen print. De rok is voorzien van een onder rok en een ceintuur.Col: White.Materiaal: 100% Katoen. OIL1041 Shine van het merk Oilily in de kleur white uit de Kinderkleding collectie van Oilily
Kleur Wit
Materiaal 100% katoen
Levertijd 2

Gemiddelde levertijd 3 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Eigen rekening
Retour termijn Binnen 14 dagen
 

Het populaire kledingmerk Oilily bestaat al sinds 1963. In die periode probeerde Oilily juist iets anders op de markt te brengen dan het standaard blauwe voor jongens en het standaard roze voor meisjes. Zo kwamen ze met verrassende kleurencombinaties uit verschillende windstreken met humoristische details. Dit heeft Oilily wereldwijd bekende fans opgeleverd. Bekende mensen als John Travolta, Madonna en Bill Cosby kleedden hun kinderen regelmatig in Oilily. Oilily heeft ook een zeer verrassende en erg populaire tassenlijn. Zo zijn moeder en zoon of dochter een uitstekende match samen! Oilily is verkrijgbaar van maat 74 tot en met 140.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )