Jas

Warme Salty Dog winterjas met A-symmmetrische ritssluiting voor meisjes in de kleur zwart. Deze winterjas, uit de collectie winter 2015, is gemaakt van winddichte polyester en houd jouw kind heerlijk warm. De winterjas is verkrijgbaar in de maten 116 t/m 176. Op de voorkant paspelzakken met ritssluiting en in de taille een brede ceintuur met schuifsluiting. De uiteinden van de mouwen hebben elastische boorden en de binnenkant is gevoerd met gladde polyester. De jas heeft een polyester vulling en de nepbont kraag is van de jas te verwijderen.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Salty Dog is een zeer volledige kledinglijn voor jongens en meisjes. Ook voor baby’s is er volop keuze bij Salty Dog. Salty Dog heeft 3 kledinglijnen. De Salty Dog City lijn heeft een streetwise achtige look en is lekker eigentijds. De Salty Dog Vintage lijn is de meer sportieve lijn van Salty Dog. S&D Le Chic is een aparte rubriek binnen onze merken en is uitstekend geschikt voor feestelijke gelegenheden. Salty Dog heeft een uitstekende pasvorm en valt goed in de maat.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )