Sorteer op:

Salty Dog kinderkleding

Kleding dat je kan vergelijken met een A-merk; Salty Dog heeft het. Het Nederlandse merk is nog relatief jong, het is opgericht in 2008 door Martin Claus en Henri Snoep. De twee mannen wilden een merk oprichten met een eigen stijl, een merk dat je kan vergelijken met bekende A-merken. Een hoge kwaliteit, trendbewuste collecties en met zorg samengestelde kledingstukken. 

 

Kernwaarden

Salty Dog is een merk met collecties die een sportieve tint hebben. De kledingstukken hebben een uitstekende pasvorm en sluiten mooi aan om het lichaam. Over de hele collectie hangt een soort klassieke en stijlvolle sfeer. De kleuren zijn klassiek, warm en sportief. De brede stijlen en kernwaarden zorgen ervoor dat het merk aansluit bij een grote doelgroep. De missie van Salty dog is dan ook; "Het ontwikkelen en uitbreiden van merken die bijna alle segmenten omvatten in de kindermode.". Een zo breed mogelijk publiek aanspreken is dus een belangrijk doel van Salty Dog.
 
 

Salty Dog Le Chic

In de zomer van 2009 heeft Salty Dog een speciale lijn uitgebracht. Deze lijn is klassiek met een vleugje romantiek. De kleding is chique, stijlvol en prima geschikt voor belangrijke feestjes of bruiloften. In deze collectie zien we geen felle kleuren maar stijlvolle grijs, blauw en bruintinten afgewisseld met lichtroze en wit. Af en toe een rood accent maakt de collectie van Salty Dog toch nog een beetje speels. De kleintjes worden als echte volwassenen aangekleed met de collectie Le Chic van Salty Dog kinderkleding. 
 

Collectie Salty Dog

De kinderkleding collectie van Salty Dog is stoer, sportief en volwassen. De kleding is van hoge kwaliteit en je kan het combineren op je eigen manier. Salty Dog jongens zijn stoer, sportief en echte mannen. De meisjes zijn ook stoer, met een paar meisjesachtige details en stijlvol. Streepjes, teksten, ruitjes en andere prints komen voorbij in de trendy collecties van Salty Dog. 
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )