Jas

Warme Bomba winterjas met vaste capuchon voor meisjes in een vrolijk dessin. Deze winterjas, uit de collectie winter 2015, is gemaakt van winddichte polyester en houd jouw kind heerlijk warm. De winterjas is verkrijgbaar in de maten 98-104 t/m 146-152 en sluit met een rits- en drukknoopsluiting. Op de voorkant pocketzakken met afsluitbare klep en de uiteinden van de mouwen hebben gebreide boorden. De binnenkant is gevoerd met een gladde polyester en de jas heeft een polyester vulling.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Bomba for Girls is een vrolijk en eigenwijs merk voor meisjeskleding. Of het nu om kleding voor de zomer of winter gaat, met Bomba for Girls springen de kleuren er altijd uit en zijn de ontwerpen zowel speels als praktisch voor meiden die veel buiten zijn. Nieuw is het babylabel Bomba Baby. Al deze kleren zorgen samen voor een unieke kledingkast waarvan het motto duidelijk is: variëren. Door te spelen met prints en kledingstukken valt er eindeloos te matchen, of het nu lief, frivool of stoer moet zijn.

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )