Sorteer op:

Bomba Kinderkleding

Gek op aandacht

Kinderkledingmerk Bomba heeft haar collecties duidelijk verdeeld. Bomba Girls en Bomba Boys zijn eigenlijk twee verschillende merken, waar kleding voor jongens en meisjes duidelijk gescheiden blijven. Het kleurrijke merk biedt deze winter voor de meiden veel glamour. Als je kind niet vies is van een beetje aandacht zit je bij Bomba helemaal goed. De outfits zorgen er namelijk voor dat alle ogen op jouw kind gericht zijn.


Bomba Girls

Maar waardoor valt de kledingstijl van Bomba dan zo op? Het gebruik van luxe bontjes, hier en daar een dierenprintje en glanzende stoffen speelt zeker mee in de collectie voor meisjes. De trendy invloeden van de hele wereld die worden toegepast is een tweede oorzaak. Voorbeelden van de opvallende kleding van het merk zijn kleurige boa-veren broches die je op het shirt van je kind kunt spelden, regenboog maillots en mutsjes met strikjes. Het merk is klaar voor de winter met warme jassen en wollen jurkjes. Maar korte rokjes met maillots en hoge laarzen wordt ook toegepast door Bomba.

Bomba Boys

De jongensversie van het merk Bomba bevat kekke ontwerpen, strak gesneden kledingstukken en vrolijke kleuren. Deze kleding is uiteraard totaal niet meisjesachtig, maar super stoer en helemaal jongensachtig. De collectie is er op gericht om jongens te laten buitenspelen. Dit stimuleert het merk, omdat kinderen moeten kunnen doen wat ze willen, altijd en in elk seizoen. Van avonturen in het bos tot hutten bouwen op de slaapkamer, de kleding moet draagbaar zijn en veel bewegingsvrijheid bevatten. Bomba combineert stoere denims met T-shirts met gekke prints of klassieke blousjes. Designs op de kleding variëren van strepen, stippen tot bokjes en ruitjes. Ook biedt het merk feestelijke kleding voor kerst of bruiloften. Dit doet Bomba op een preppy manier, die gecombineerd mag worden met  de basisoutfits.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )