Jas

Molo Hazeline, warme winterjas met ritssluiting en afneembare capuchon voor meisjes in de kleur roze. Deze lange winterjas, uit de collectie winter 2015, is gemaakt van winddichte nylon en een echte eyecatcher! De winterjas is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 164. Voor twee paspelzakken met ritssluiting en de uiteinden van de mouwen hebben elastische boorden. Op de mouwen en de achterkant een reflecterende ster. De binnenkant is gevoerd met een gladde polyester en de jas is gewatteerd met een polyester vulling.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Bij Molo staan kinderen altijd voorop. Niet de designers of het bedrijf hebben de eerste keus, maar het kind zelf. Ook de pasvorm moet perfect aansluiten bij elk kind. Kleding moet een kind niet belemmeren om vrij te kunnen bewegen, daarom moet de kleding comfortabel zijn. Bovendien moeten ook kinderen hun eigen stijl kunnen uiten. En daar geeft Molo de mogelijkheid voor. Trendy, kwalitatief en stijl zijn kernwoorden voor het merk Molo.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )