Sorteer op:

Molo kinderkleding

Molo is een Deens merk dat zich richt op kinderkleding. Het merk bestaat dit jaar (2013) tien jaar en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De kleren van Molo krijgen de felste kleuren, de stoerste prints met te gekke combinaties, waardoor het een feestelijke collectie is geworden!

Creatieve uiting

Molo blijft ons verrassen met haar unieke stijl en de steeds afwisselende collectie. Hierdoor blijft het merk vernieuwend en verrassend. Molo is dankzij haar unieke kleuren, gekke prints en gave kleurencombinaties een te gekke merk dat geschikt is voor stoere jongens en stoere meiden. Ook zijn de begrippen plezier en humor terug te vinden in de kinderlijke design van dit merk.  
 
De ontwerpen op de kleding van Molo worden met passie ontworpen en worden zo ontworpen om kinderen zelfvertrouwen en plezier mee te geven. Zij willen dat je met deze kleding je kunt uitleven, kunt spelen en dus echt jezelf kan zijn!

Kinderkledingmaten

De kindermaten die je bij Molo kunt vinden zijn maten 56 tot en met 86 voor de Molo Baby Boys en Girls en voor de Molo Kids Boys en Girls kun je de maten 86 tot en met 164 verkrijgen. 

Kinderkledingonline

Natuurlijk kunnen wij van Kinderkledingonline dit merk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom is dit duurzaam, comfortabel en kindvriendelijke merk te vinden op onze website! Ben jij ook zo verzot op dit originele merk?


 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )