Jas

Tumble N Dry Damia, warm winterjack voor meisjes in de kleur grijs. Dit vrolijke winterjack, uit de collectie winter 2015, is gemaakt van polyester met katoen en een echte eyecatcher! Het jack is verkrijgbaar in de maten 134-140 t/m 170-176 en sluit met een ritssluiting. Op de voorkant twee paspelzakken met ritssluiting en de uiteinden hebben gebreide boorden. De binnenkant is gevoerd met een zachte fleece met binnenzak.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Het Nederlandse kinderkledingmerk Tumble 'n Dry bestaat nog maar sinds 2007. Inmiddels is het merk verkrijgbaar in bijna heel Europa en Canada en binnenkort zelfs in Rusland en China. De kleding van Tumble 'n Dry is stoer en hip, maar ook nog eens betaalbaar, precies wat we willen. De collectie van Tumble 'n Dry wordt geleverd in maat 92 tot en met 152.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )