Sorteer op:

Tumble 'N Dry Kinderkleding

Tumble ’N Dry: gemaakt met positieve energie

Het leven is mooi, dat wil het Nederlandse kinderkledingmerk Tumble ’N Dry uitdragen naar de rest van de wereld. Dit is niet alleen terug te zien in het merk zelf, ook de collecties stralen gelukzaligheid uit. Het assortiment is volledig up to date volgens de belangrijkste trends. Deze worden door Tumble ’N Dry gevolgd, maar ze voegen er wel een eigenwijze knipoog aan toe. Dat maakt de outfits zo uniek en gewild. De kleding is draagbaar en speciaal gemaakt voor stoere kinderen. 
 

Vijfjarig bestaan

Tumble ’N Dry bestaat inmiddels vijf jaar en dit hebben de ontwerpers gevierd met een wijziging in de koers; een nieuwe stijl. Deze moet vooral ‘tijdloze eenvoud’ uitstralen. Natuurlijke kleuren en materialen worden gecombineerd met frisse tinten. Ook de namen van de collecties zijn veranderd. Mid staat voor kinderen tot tien en Hi voor kinderen vanaf deze leeftijd. Aan de kledinglijn Lo, voor baby’s, wordt druk gewerkt. 
 
 

Bijdrage aan kunst van het leven

Meer dan 600 kinderkledingspeciaalzaken verkopen de collecties van Tumble ’N Dry. In landen als Nederland, Noorwegen, België, Duitsland, Spanje, Canada, Japan, Oekraïne, Denemarken, Libanon, Zwitserland en Rusland draagt het merk bij aan de kunst van het leven. Dit doet Tumble ‘N Dry met liefde voor mooie, functionele artikelen, door fris kleurgebruik en de overtuiging dat design het dagelijks leven verbetert. Ook moet de kleding betaalbaar zijn voor iedereen. 
 

Verschillende collecties

Binnen het merk is het assortiment verdeeld in jongens en meisjes en daarbinnen in Mid en Hi collecties. Een materiaal dat veel gebruikt wordt is spijkerstof. Blousjes gemaakt van denim zijn zowel voor grote boys als voor kleine girls verkrijgbaar. Ook spijkerbroeken in allerlei kleuren zijn belangrijk voor Tumble ’N Dry. Van straight fit tot chino’s en van slim fit tot corduroy, een ruime keus is er zeker. 
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )