T-shirt korte mouw

Trendy T-shirt met ronde hals en bijzondere vleermuismouw in een mooie kwaliteit jersey. Aan de achterkant van de hals een splitje met knoopsluiting en de bovenkant is versierd met geborduurde stiksels en kraaltjes. De Onderkant heeft kwastjes.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Mim-Pi gebruikt de wereld om haar heen als inspiratiebron. Door het gebruik van biologisch katoen en de sociale code (geen kinderarbeid) probeert ze de wereld om haar heen mooi te houden. De kleding van Mim-Pi is kleurrijk en fantasievol. Geïnspireerd van Bali tot China is het Mim-Pi opnieuw weer gelukt om een verrassende collectie op de markt te brengen Mim-Pi is verkrijgbaar van maat 62 tot en met 140.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )