Sorteer op:

Mim-Pi kinderkleding

Op en top meisje zijn; met Mim-Pi zal het je zeker lukken! Prachtige borduursels, vrolijke kleuren, meisjesachtige rokjes, Mim-Pi weet wat meisjes willen. Het kan niet meisjesachtig genoeg zijn voor dit kleurrijke, unieke en vrolijke merk.

 

Meisjes

Vaak is kindermode erg stoer en worden de kleintjes aangekleed als volwassenen. Mim-Pi doet dit niet en laat de meisjes lekker meisjesachtig en klein zijn! Ze kunnen namelijk hun hele leven nog stoer en volwassen zijn. Volgens Mim-Pu kunnen de kleintjes er tot hun negende levensjaar nog schattig en lief uit zien.
 

Natuurlijke materialen

Mim-Pi gebruikt altijd natuurlijke materialen. De mooiste stoffen worden met zorg en liefde geselecteerd en ze moeten altijd zo kindvriendelijk mogelijk geproduceerd zijn. Twee keer per jaar lanceert Mim-Pi een nieuwe collectie: voor de herfst en de winter en voor de lente en de zomer. De mooiste ontwerpen komen dan voorbij en de collecties zijn altijd vroeg verkrijgbaar.
 

Kleine prinsesjes

Magische ontwerpen en geweldige stoffen; Mim-Pi zorgt ervoor dat meisjes er uit komen te zien als een prinsesje. Stel je voor dat je in een droom zit, je ziet bloemen om je heen en overal dansen meisjes in zwierige tutu rokjes.. Vlinders, bijen, de zon schijnt en de lucht is blauw; dit is helemaal de wereld van Mim-Pi. 
 
De kleding is kleurrijk, vol met vrolijke prints en mooie details. Bij Mim-Pi kan je terecht om een unieke outfit te scoren en er uit te zien als een kleine prinses!
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )