CKS Shirt korte mouw

CKS Shirt korte mouw
Kleur Wit

Bij HappyBee kunt u terecht voor alle leuke, hippe kinderkleding van diverse bekende merken. De kinderkleding is al verkrijgbaar voor prematuur kindjes vanaf maat 44 en dit loopt door tot maat 176. Daarnaast vergeet HappyBee ook u niet. Nieuw op de website is de verkoop van positiekleding van de merken Noppies en Supermom. De winkel is in 2010 uitgeroepen

Gemiddelde levertijd 2 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 dagen
Betaalmethoden iDeal, creditcard,acceptgiro, rembours
 

CKS is een internationaal merk en staat voor stoere mode voor baby’s en jongens en meisjes, daar staat het merk CKS voor. De collectie van CKS baby is stoer en hip en is verkrijgbaar van maat 68 tot en met maat 92. Voor de ruige, trendy en stoere jongens en meiden lopen de maten van 92 tot 176. Naast de twee hoofdcollecties die CKS brengt, voeren zij ook tussencollecties zoals bijvoorbeeld een pre-spring collectie.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )