Sorteer op:

CKS Kinderkleding

Geen gedoe. Daar staat Belgisch kledingmerk CKS voor en dit willen ze met hun collecties uitdragen. De kinderkleding van dit merk is stoer, voor jongens en voor meisjes. Ook een sportieve stijl staat hoog in het vaandel. De collecties bevatten jacks, shirts, tricots, broeken, shorts, grappige tops en jurkjes met gekke designs. Maar CKS vindt dat kinderen gewoon buiten moeten kunnen spelen in deze kleding. Daarom kan de toekomstige garderobe van jouw kroost wel tegen een stootje. De materialen zijn stevig en van goede kwaliteit.

Alle seizoenen

Zomer en winter, lente en herfst; CKS is op elk seizoen voorbereid. Het merk brengt tien collecties per jaar op de markt. Inspiratie halen de ontwerpers overal vandaan. Bijvoorbeeld van de catwalk, maar ook van de straat. Alles wat hier speelt wordt gebruikt voor de kleding van CKS. Ook uit blogs, eten, grote steden als New York, Londen en Berlijn, de auto-industrie en interieur halen de stylisten veel inspiratie voor de outfits. Voor de kinderkleding is de collectie voor volwassenen ook een uitgangspunt. Kledingtips van CKS voor de komende koude winter onder andere het kleurgebruik van camel, koraal en cognac. Ook de blouse maakt een comeback en is weer helemaal hip voor ieder kind.

 

 

Beenwarmers

Muts op, sjaal om en hup de sneeuw in! Maar als je kind een dunne maillot aan heeft stuur je haar liever niet naar buiten. Daar heeft CKS een oplossing voor gevonden: beenwarmers! Deze kousen komen uit de jaren tachtig, waar ze door een Amerikaanse fitness-expert zijn bedacht. Bij het Russische leger hebben alle soldaten standaard beenwarmers aan, dit hoort namelijk bij de uitrusting die ze krijgen. De sokken houden de benen van je kind lekker warm en ze zijn verkrijgbaar in kleuren als rood en groen. CKS zorgt ervoor dat ook trends van vroeger herleven.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )