Unisa kids sandalen online Marin Zilver UNI40

Zilverkleurige sandaaltjes Marin van het Spaanse kinderschoenen merk Unisa. Unisa kinderschoenen bestaan al sinds 1973 en de collectie is jaar in jaar uit modische met een prima pasvorm. In onze Unisa shop vind je Unisa kinderschoenen voor jongens en voor meisjes. Bestel eenvoudig jouw Unisa schoenen online of kom langs in één van onze winkels. Koop jouw Unisa kinderschoenen online bij Stoute Schoenen ©.
Kleur Zilver
Materiaal Suede / Nubuck
Levertijd 2 dagen

Stoute Schoenen.nl is het leukste adres voor dames- en kinderschoenen, met winkels in Hilversum en Weesp. Bij Stoute Schoenen vindt u altijd de nieuwste trends van de beste merken, zoals Geox, Reef, Timberland, Eve & Adam en nog vele andere merken. De webshop is duidelijk ingericht en u kunt gemakkelijk sorteren op soort, prijs, merk, maat, kleur en zelfs op materiaal.


Uw bestelling wordt gratis bij u thuis geleverd door TNT Post, dus u heeft er geen omkijken naar.

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Nee
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard
 

Unisa is een van oorsprong Spaans bedrijf voor de prachtige maar ook comfortabele schoenen voor vrouwen en meisjes. Het merk heeft zich uitgebreid naar het buitenland en is dus een internationaal bedrijf geworden. De schoenen worden gekenmerkt door het prachtige design maar ook door de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal dat gebruikt wordt. Het merk is modieus en de collecties zijn aangepast op de moderne vrouw en haar levensstijl. De prachtige kinderschoenen zijn comfortabel en goed voor de kleine voetjes, zodat deze optimaal groeien. Ook de kindermodellen worden gekenmerkt door de prachtige materialen van hoge kwaliteit en de mooie uitstraling. 

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )