Blauwe Teva Sandalen PSYCLONE 2 1001701

Blauwe jongensschoenen sandalen PSYCLONE 2 PRINT I'S DAISY BLUE van het kinderschoenen merk Teva met klittenbandsluitingen over de wreef. De binnenkant van deze jongensschoenen is van stof en het voetbed is van rubber. De rubber zool van deze jongensschoenen is voorzien van een profiel. Deze jongensschoenen zijn bestand tegen water. Maatadvies: dit model valt een halve maat groter, bij twijfel raad ik je aan om twee paar te bestellen.
Kleur Blauw
Materiaal Rubber
Levertijd 1-2 dagen

Omoda Schoenen biedt je momenteel de grootste collectie merkschoenen online. Bij Omoda vind je dan ook leuke kinderschoenen van Oca-Loca, Lelli Kelly, HIP, Replay, Yellow Cab, Timberland en Tommy. Voor kinderen van alle leeftijden, voor jongens en meisjes, Omoda heeft schoenen voor iedereen!


Schoenen uitzoeken, gratis thuis laten bezorgen, rustig passen en ook gratis retour sturen wat je besluit niet te houden, zo gemakkelijk gaat dat bij Omoda! Dus twijfel je over de maten, bestel dan gerust meerdere maten tegelijk!

Gemiddelde levertijd 1 - 3 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, vooruitbetaling, PayPal, onder rembours

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )