Outfitters Nation colorjeans GIRL

Donkerroze/zwarte 5-pocket slimfit pants (model Mint) van Outfitters Nation
Kleur Zwart
Materiaal 78% Katoen, 20% Polyester, 2% Elasthan
Levertijd 1 werkdag

Zoekt u leuke kinderkleding maar ook nog wat voor u zelf? Bij Kixx Online vindt u kleding van babymaat 50 tot xl voor volwassenen. Of u nu op zoekt bent naar de nieuwste kindermode of ook voor een leuke prijs oudere collecties wilt aanschaffen, bij Kixx kan dit allemaal. Als u vandaag nog bestelt voor 16.00 uur, heeft u de volgende dag de kinderkleding al in huis!

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten € 3,95 (gratis vanaf € 75,-)
Levering PostNL (TNT Post)
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDeal, PayPal, creditcard en overboeking
 

Het merk Outfitters Nation maakt kinderkleding voor jongvolwassenen, ook wel tweens genoemd (kinderen tussen de negen en vijftien jaar). Het is een trendy, maar scherp geprijsde lijn voor jongens en meisjes die zich te oud voelen voor de echte kinderkleding die te koop is in de kinderwinkels, maar nog te jong zijn voor de volwassen items die verkrijgbaar zijn bij winkels als Men at Work en Vero Moda. Doordat het merk zes keer per jaar nieuwe collecties kinderkleding lanceert, kunnen de tweens er het gehele jaar door hip bijlopen.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )