Lange broek

Heerlijk zachte broek van Imps & Elfs voor baby meisjes. Deze broek, in de kleur roze, is gemaakt van katoen met viscose, en is dus zacht voor het babyhuidje. Van de collectie winter 2015. Is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 80 en heeft een elastisch boordje in de taille. Rechts achter een pocketzak en de uiteinden van de pijpen hebben elastische boorden.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Imps en Elfs is een merk met een natuurlijke uitstraling en gebruikt veel natuurlijke- en aardetinten in haar collecties. Imps en Elfs staat voor comfort en duurzaamheid. Het is een puur Hollands merk zonder frutsels en franjes. Ze voeren het Made-by keurmerk. Dit keurmerk garandeert bij de productie geen kinderarbeid. Inmiddels is Imps en Elfs wereldwijd verkrijgbaar in maat 50 tot en met maat 164. Ze laten zich inspireren op de vorm van het kind en willen het kind gewoon kind laten zijn. Kinderen moeten alle ruimte krijgen die ze nodig hebben. Ook in kleding moet een kind zich lekker voelen, waardoor een kind lekker kind kan zijn.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )