Sorteer op:

Imps & Elfs Kinderkleding

Het wordt kouder, blaadjes vallen van de bomen en langzaamaan verdwijnt de zon. Met de Nederlandse zomers kom je natuurlijk al gauw in de winterstemming, maar de collectie van Imps & Elfs brengt je nog verder in deze gemoedstoestand. Het herfst/winter assortiment van dit merk bestaat uit warme kleuren, zachte stoffen en stoere combinaties.
 

Kinderkledingmerk Imps & Elfs is ontstaan in 1997 en richt zich op de vormen van een kind in verschillende leeftijden. De collectie is verdeeld in kleren voor net geborenen en kleuters, maar ook in slapen, lopen en praten. De kleding is te koop in meer dan honderdvijftig winkels in Nederland. Het merk is tevens verkrijgbaar in grote steden als Antwerpen, Londen, Parijs, Milaan en New York.  

Winterstemming

Wachtend op de lente onder een warme wollen deken is de collectie van Imps & Elfs ontwikkeld. Met uitspraken als ‘de zomer is aan de andere kant van de wereld’ en ‘duizenden sneeuwvlokjes kloppen op mijn raam’ laat het merk zien wat ze te bieden heeft. Dit seizoen stopt Imps & Elfs kinderen in zachte stoffen die een warme uitstraling hebben. Maar ook leer, denim, linnen en katoen worden veel gebruikt in de herfst/winter collectie.  

In geuren en kleuren

Kleuren als donkeroranje, donkergrijs, lichtblauw en bruin zorgen ervoor dat je kind stoer en warm gekleed is. Maar ook lichtroze, voor de meisjes, wit en geel behoren tot het palet van het merk. Hieruit blijkt dat de winterstemming er goed in zit. 

Inspiratie kinderkleding

Inspiratie wordt veelal gehaald uit kinderen zelf. Maar ook oude foto´s van jongens en meisjes behoren tot ingevingen van ontwerpers.  Deze beelden roepen een gevoel van liefde op, maar ook dat van individualiteit. Kinderen hebben hun eigen stijl en bij ieder kind past een andere outfit. 

 

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )