Resultaat 561 - 640 van 615
Sorteer op:

Kleertjes.com Kinderkleding

Kleertjes.com is één van de bekendste namen als het gaat om online kinderkleding kopen. Als sinds 2003 is dit een belangrijke speler in de kinderkleding en dat is niet voor niets. De site is overzichtelijk, artikelen zijn makkelijk te vinden, maar bovenal, ze hebben leuke kinderkleding!

 

 

Als u op zoek bent naar leuke trendy kinderkleding van bekende merken dan bent u bij Kleertjes.com aan het juiste adres. Babyface, Mim-Pi, Woezel en Pip, Ducky Beau, zijn nog maar een kleine greep uit de meer dan 100 merken!

 

Bij Kleertjes.com kunt u al terecht voor babykleertjes vanaf maat 44 (prematuur) tot en met de allerlangste pubers met maatje 188.

Stempelkaart, sparen voor korting

Bij Kleertjes.com kunt u via uw eigen account ook sparen voor leuke korting. Voor elke € 25,00 die u besteld bij Kleertjes.com ontvangt u een stempel. Bij 10 stempels heeft u een volle spaarkaart en ontvangt u een waardebon van € 12,50 die u bij een volgende bestelling kunt verzilveren.

 

Kindprofiel aanmaken

Wat helemaal leuk is bij Kleertjes.com is dat u een eigen profiel kunt aanmaken, of eigenlijk beter gezegd, voor uw kind. Door een kindprofiel aan te maken, genaamd 'Mijn snotaap', voor één of meerdere kinderen, kunt u snel en gemakkelijk zoeken op de site. Aan het eind kunt u in een overzicht zien wat u, en voor welk kind, besteld heeft.

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )