Tuniek

Retour Belinda, tuniek met ronde hals voor meisjes in de kleur dessin. Deze leuke Retour tuniek, uit de collectie zomer 2015, is gemaakt van viscose. Draag hem op frisse dagen met een Retour vestje of bolero. De tuniek is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176. Bij de hals een split met knoopsluiting en in de taille een tunnelkoord met striksluiting. Op de linker voorkant een kleine geborduurde print met de tekst Retour en de uiteinden van de mouwen hebben een splitje met knoopsluiting.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Retour Jeans is een merk dat zich vooral op trendy en comfortabele jeans richt. Ze maken dan ook jeans van hoge kwaliteit, met een goede pasvorm tegen een schappelijke prijs. Bovendien is de kleding ook nog eens afgestemd op de laatste trends. Maar bij Retour kan je jezelf geheel in een nieuwe outfit heisen. Want Retour heeft ook blousjes, vesten, rokjes en shirtjes voor modebewuste jongens en meisjes.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )