Zeg het met een coole tee!

Je moet er je kast eigenlijk helemaal vol mee hebben liggen als jongen: tees (de hippe benaming voor T-shirts) in alle soorten en maten. Ze zitten een stuk comfortabeler dan een overhemd, ze zijn lekker luchtig en ze zijn in de winter uiteraard ook nog prima te dragen onder een leuk vest. Kortom; de hoogste tijd om even wat gave trendy shirts voor boys onder de aandacht te brengen!

 

 

Je kunt uiteraard gaan voor een neutraal shirt in een effen kleur, maar dat is wel een beetje saai (tenzij je kiest voor gifgroen!). Maar het is ook onnodig, als je kijkt naar het enorme aanbod dat de diverse merken te bieden hebben. Het fijne aan T-shirts is ook nog eens dat ze in alle prijsklasse te krijgen zijn. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Wat te denken van dit waanzinnige shirt met enorme tekstprint van Rare? Het is dan misschien wel meteen het duurste shirt dat we zo snel tegenkwamen (54 euro): maar geef toe, leuk is het wel! Prints met teksten zijn deze zomer helemaal hip. Breng dus vooral een boodschap over met je tee!

 

 

Ben je niet zo van de letters, maar hou je meer van beeld, dan is deze all-overprint van Molo misschien wel iets voor jou! Het is nog een hele klus om alle dieren te tellen die je erop tegenkomt! Het shirt is nu afgeprijsd van 40 euro voor nog geen 20! Leve het voordeel van de zomeruitverkoop.

 

In de categorie ‘wat klassiekere, sportieve T-shirts’ kwamen we dit mooie blauwe exemplaar voor je tegen. Het shirt van Tom Tailor is extreem gunstig geprijsd (nu nog maar 8,97 euro) waardoor je wel kunt stellen dat niets je nog tegenhoudt even lekker in te slaan! Dus: vul je voorraad T-shirts nu de uitverkoop zo lekker op gang is even goed aan!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 25 juli 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )