Wat voor jas moeten we aanschaffen?

Het lijkt misschien nog vroeg, maar voor je het weet zitten we er weer midden in: de herfst en de winter. Is het een weekje iets frisser, dan is er gelijk een run op herfst- en winterjassen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en schaf alvast een mooie en goede jas aan. 

Kleur

Qua jassen kan je het zo duur maken als je zelf wilt. Natuurlijk zie je wel verschil in kwaliteit bij dure jassen, maar goedkopere jassen kunnen ook erg goed zijn. Handig is, vooral voor de kleintjes, om een jas te nemen in een iets donkere kleur. Lichte jassen worden snel vuil en zijn vaak ook nog eens moeilijk om schoon te krijgen. Daarnaast is het handig dat je de jas zelf uit kan wassen en dat je het model niet telkens naar de stomerij hoeft te brengen.
 
 

Model

Een wind- en waterdichte jas is wel zo fijn voor je kinderen. En als ze ook nog een stuk moeten fietsen is het handig als de mouwen lang genoeg zijn, hierdoor is de jas lekker warm. Daarnaast is een dubbele sluiting erg fijn, dit zien we ook steeds vaker bij de winterjassen. En rits met daarover heen een (druk)knooprand, dit houdt een hoop wind tegen.
 

Winterjas

Een winterjas is vaak wel meerdere jaren te dragen. Maar omdat kinderen vaak groeien als kool, is het soms noodzakelijk om elk jaar een nieuwe jas aan te schaffen. Verkoop je jas eens op een tweedehands kleding site en schaf daar een andere jas voor je kind aan. Dit scheelt vaak geld en goede winterjassen houden lang hun waarde. 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 22 augustus 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )