The American Dream....

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, het land van stoere en ruige landschappen en natuurlijk van the American Dream. Als je ooit in Amerika bent geweest, weet je dat je op elke hoek van de straat de Amerikaanse vlag tegen komt. 

 

Maar nu zie je deze vlag ook steeds vaker terugkomen in de mode. Een klein detail of de volledige vlag op een t-shirt, het kan allemaal. Combineer het met een stoere jeans of met een leuke rok voor de ultieme American Dream - look. Deze T-shirts zijn voor stoere meiden!

American Dream outfit 1

1.     T-shirt Scotch R'belle
2.     Blazer Retour
3.     Jeans
4.     Spijkerrok
5.     Tas Napapijri
6.     All Star gymp

 

Zomerkleuren rood, wit, blauw

Deze zomer zie je rood, wit en blauw niet alleen in prints met de Amerikaanse vlag,  maar ook in de rest van de mode. Wees niet bang om een knalrode of knalblauwe broek aan te trekken. Het kan allemaal deze zomer. Mix en match met verschillende rood- en blauwtinten en creëer jou eigen look!

 

Een t-shirt met de Amerikaanse vlag staat ook erg leuk op een short met een legging of een kort spijkerrokje. Doe er in deze tijd een mooie blazer of een leuk vestje overheen en de outfit is compleet!

1.     Jeans Cimarron
2.     T-shirt Scotch R'belle
3.     Shawl LCKR
4.     Tasje Doerak
5.     Ballerina
6.     Vest
7.     Rok Outfitters Nation

 

Op zoek naar The American Dream voor de stoere jongen? Bekijk hier de zomerse t-shirts in de kleuren rood en blauw. Deze zijn altijd te combineren met een leuke jeans of bij hoogzomer een witte short of capri broek.


 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 29 februari 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )