Stoere lentejassen voor jongens!

Nederland, wat een prachtig land. We kennen regen, hagel, onweer, sneeuw en de zon. Deze week hebben we bijna alles al gezien! In het begin van de week leek het erop dat regen en sneeuw verleden tijd waren en plaats hadden gemaakt voor de lente! En nu.. Er ligt gewoon weer sneeuw buiten. Zo apart! Maar goed, we mogen niet klagen, want wat een heerlijk weertje was het de afgelopen dagen. Hebben jullie ook zo genoten in de tuin van de zon?

 

De lentekleding werd weer uit de kasten getrokken en ik zag zelfs mensen al in korte broeken! Want ja, een winterjas bovenop de lentekleding kan natuurlijk niet. Daarom vind je bij ons heel veel keus aan leuke en stoere lentejassen voor zowel meisjes als jongens.

 

 

Vorige week zijn de lentejassen voor de meisjes behandeld en nu vertel ik jou iets over de stoere jongensjas! De lentejassen hebben we in verschillende vormen, kleuren en maten. Zo heb je leuke zwarte of blauwe lentejassen van het merk Gaastra of Name It (zie foto hierboven), lentejassen met gave motieven, maar ook een spijkerjas kan als lentejas worden gebruikt! Een spijkerjas zie je steeds vaker terug en is helemaal terug van weggeweest. Een spijkerjas is erg stoer en enorm leuk te combineren met alles.

 

Ik hoop dat dit winterse weer snel weer weg trekt en dat we weer kunnen genieten van de heerlijke lente temperaturen. Hopen dat de weersverwachtingen voor aankomende weken weer goede vooruitzichten geven, waar iedereen blij van wordt!

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 11 maart 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )