Sneakers zomer 2015

Ik denk dat we nu wel kunnen zeggen dat de winter echt voorbij is. De temperaturen worden hoger en de zon komt vaker achter de wolken vandaan. Dit betekent dat de winterlaarzen weer de kast in kunnen en plaats maken voor de zomer sneakers! 
 
 
Mooie, goede sneakers zijn in de zomer voor zowel jongens als meiden een echte must. Bij de jongens staan ze super stoer en bij meiden zijn ze enorm veelzijdig. Ze  staan namelijk te gek onder een skinny jeans, maar ook onder een jurkje of rokje met een legging eronder. 
 
Voor meiden zijn er verschillende soorten sneakers. Er zijn stoere sneakers en er zijn meer meisjesachtige sneakers. Hieronder kun je zien welke sneakers bij beide categorieën horen. Welke sneakers spreken jou het meest aan? 
 
 
Alle sneakers die je nu koopt, zijn ook nog door te dragen in de zomer. Ze staan namelijk erg leuk onder een korte broek bij de jongens en onder een mooie short bij de meiden. Hebben jouw kinderen al een perfect paar sneakers? Zo niet, kijk dan gauw op Kinderkledingonline.nl en zoek dat paar dat aan ieders wensen voldoet. 
 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 15 april 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )