sneakers Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR CORE HI

sneakers Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR CORE HI rood Verkrijgbaar in jongensmaat. 27,28,29,31,33,34.
Kleur Rood
Levertijd 4 werkdagen

Op Spartoo.nl vindt u heren, dames én kinderschoenen van alle bekende en onbekende merken. 'De nr. 1 in online schoenen verkoop' is de slogan van Spartoo.nl en als u op de site rondneust ziet u gauw genoeg waarom.  Naast schoenen vindt u ook tassen in het assortiment én heel handig: een grote matensectie. De site van Spartoo is gemakkelijk ingedeeld en u kunt zoeken op basis van stijl en merk.


 

Gemiddelde levertijd 2 - 5 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering UPS
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 30 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, PayPal, betaling in termijnen
 

Converse is een Amerikaans sneakermerk en heeft een lange historie op het gebied van sport- en footwear. Echter, naast de bekende Converse "Allstar" schoenen zijn ze nu ook actief in de kledingbranche. Zoals u wellicht verwacht, gaat het hier om sportieve kleding van een goede kwaliteit. De kledinglijn van Converse is beschikbaar van maat 92 tot en met maat 176. De Converse "Allstar" schoenen zijn al beschikbaar voor de allerkleinsten vanaf maat 17 tot aan de maten voor tieners, maat 40.

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )