Sleeping beauty: de mode voor in de nacht!

 

Nou hebben we het wel steeds over de leukste kinderkleertjes, maar dan dus vooral kinderkleding voor overdag. Maar waarom zou je er alleen overdag uitzien om door een ringetje te halen? Het is natuurlijk ook ontzettend leuk om er ’s nachts als een plaatje bij te liggen! Het is al een tijdje een trend dat veel bekende merken ook met nachtkleding komen. We gaan er een paar voor je uitlichten!

 

Het is heerlijk: nog even in je pyjama op de bank televisie kijken. Of ‘s morgens helemaal trendy net uit bed aan de ontbijttafel te verschijnen. Maar wat zijn nou precies de trends in nachtmodeland? Stel dat je deze zomer nog op kamp gaat, moet je dat natuurlijk wel in stijl doen! Met dit warme weer doet een nachthemd met spaghettibandjes het super voor de meiden. Of een hip hemdje met shorts – als een strakke variant op de babydoll die ook nog steeds kan. Neem dit lieve katoenen/lycra nachthemd met spaghettibandjes en ruches van Claesens bijvoorbeeld. Dat is zo mooi, dat je het bij wijze van spreke ook met een slippertje en een leuke strandhoed op een zomerse dag aan kunt.

Voor de jongens hebben we deze ontzettend gave set van Royal Lounge Junkie. Zowel de broek als het jasje zijn doorgestikt met lichtblauwe stiksels, rode printjes op de borst, rug en op de broek. Het broekje heeft een elastieken logoband, waardoor je er de hele nacht lekker in kunt liggen draaien (stil liggen mag ook!). Ook voor deze pyjama geldt: supertrendy om in te bankhangen, slapen of ontbijten. En is het er te warm voor? Dan combineer je de broek met een simpel wit hemd! Claesens , Schiesser en Petit Bateau hebben zich door de loop der jaren echt bewezen als fijne nachtmodemerken. Maar ook Jil & Sil weet te scoren. Kortom: genoeg keuze en geen enkel excuus om er ’s nachts iets minder modieus bij te liggen.

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 11 juli 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )