Nieuwe denim lijn No Tomatoes

Is uw zoon of dochter ook helemaal gek van het stoere kinderkledingmerk ‘No Tomatoes’? Dan zullen ze smullen van het volgende nieuws; het merk komt met een nieuwe denim-lijn! Blue Tomatoes verovert vanaf de herfst van dit jaar het hart van uw kroost.

Terug naar de roots

Om deze nieuwe stoere jeans te produceren, heeft No Tomatoes een compleet nieuw designteam opdracht gegeven de jeans te ontwikkelen. Het resultaat? Een collectie die teruggaat naar het ontstaan van de blauwe spijkerstof. De echte jeans werden gedragen door de hardwerkende mannen en moesten dus wel van goede, robuuste kwaliteit zijn. Het enthousiaste designteam van No Tomatoes begreep dat het moest terugslaan op dit stoere imago van de jeans, maar tegelijkertijd speels en vrolijk moest zijn.

 

 

Jeans met vintage look

Kenmerkend voor deze nieuwe, stoere lijn is de vintage-look die het team er aan gegeven heeft. De vale plekken op de jeans geven je het idee dat zoonlief de broek al jaren draagt. Het bijzondere team heeft natuurlijk ook aan de meiden gedacht en daarom een complete lijn uitgedacht die bestaat uit de volgende onderdelen: skinny broeken, baggy broeken, regular fits en zelfs rokjes van het stoere denim. Om te garanderen dat ook uw kinderen fan worden van Blue Tomatoes is de complete lijn beschikbaar in verschillende wassingen. Voor een leuk rokje is de ‘crunched’ wassing bijvoorbeeld ideaal omdat hij dat leuke, speelse effect aan het rokje geeft. Zoekt u een stoere broek voor uw zoontje zodat hij onbezorgd buiten kan spelen en in bomen kan klimmen? Dan is de  damaged look perfect!

Lancering nieuwe denim lijn No Tomatoes

Voor de kleine avonturiers is het nog even wachten totdat de lijn uitkomt: tijdens mode-event Kleine Fabriek in Amsterdam op 8 & 9 juli kunnen zij genieten van de nieuwste lijn van No Tomatoes.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 16 februari 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )