Merk van de maand: Gsus

Gsus Industries is een fantastisch Nederlands fashionmerk. Het merk kenmerkt zich door de jonge uitstraling en frisse kijk op mode. De collecties zijn vrolijk, vol toffe prints en prachtige kleuren. Het merk is modieus, eigenwijs en heel erg stijlvol. Gsus heeft prachtige kinderkleding. Het merk wordt gekenmerkt door de mooie denim, maar wist je dat Gsus een heel breed assortiment heeft?

 

 

De collectie van Gsus industries bestaat uit kleding voor mannen, vrouwen en ook voor kinderen. Het merk heeft winkels over de hele wereld: naast de Benelux heeft Gsus ook zelfstandige verkooppunten in Moskou, Dubai en Riga.

 

Voor ieder kind

Gsus is een groot merk met een ongelofelijk breed assortiment. Prachtige broeken in diverse kleuren en stijlen, maar ook mooie tops en blouses sieren de etalages van dit prachtige merk. De collectie is dus heel erg uitgebreid en Gsus heeft  ieder kind in elke stijl wel iets te bieden! Fashion is bij Gsus gecombineerd met stoer en eigentijds. 

 

Merk van de maand

Dit merk mag zich dus trots het 'merk van de maand januari' noemen. Een prachtig merk met, belangrijker nog, de mooiste kleding. Ben jij benieuwd naar de stoere kleding van Gsus? Hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt uit het ontzettend brede assortiment. 

 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 25 januari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )